ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΟΝΟΘΕΪΣΜΩΝ | ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ | Θανάσης Τριαρίδης | Εκδόσεις Ευρασία | 4 ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ LIVE ONLINE

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΟΝΟΘΕΪΣΜΩΝ | ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ | Θανάσης Τριαρίδης | Εκδόσεις Ευρασία | 4 ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ LIVE ONLINE

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΟΝΟΘΕΪΣΜΩΝ

Θανάσης Τριαρίδης

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Με οδηγό μας την οπτική του συγγραφέα Θανάση Τριαρίδη βυθιζόμαστε στο μεγάλο αφήγημα του ενός ~Παντεπόπτη και Παντοκράτορα Θεού~, έναν κυρίαρχο πολιτισμικό άξονα του Δυτικού Πολιτισμού και της ανθρώπινης ιστορίας γενικότερα.
Θα διατρέξουμε την επινόηση (ή, για όσους πιστεύουν, την αποκάλυψη) του Γιαχβέ, θα αναζητήσουμε το καταστατικό αφήγημα του Χριστού και της θυσίας του, θα μιλήσουμε για τον Αλλάχ που ευαγγελίζεται την ένωση των ανθρώπων. Και συνάμα θα ανατρέξουμε στην ιστορική διαδρομή των μονοθεϊσμών για να δούμε το πώς αυτός ο ένας ~Θεός~ ενοποίησε τον κόσμο αλλά υπήρξε και ο μεγαλύτερο δυνάστης (αλλά και ο μεγαλύτερος δολοφόνος) της ανθρώπινης Ιστορίας.

30€

Έκπτωση συνολικής αγοράς και των 4 σεμιναρίων: 30€

Τέσσερα (4) Διαδικτυακά Σεμινάρια

με διαδραστική συμμετοχή σε συζήτηση 8 * 10 * 15 * 17 Δεκεμβρίου 2020

Για να παρακολουθήσετε
τα Σεμινάρια Εδώ...

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6937252007 | 6037160705
email: angelikitriaridou@gmail.com

Για το σεμινάριο δεν απαιτείται προεγγραφή. Γίνεται αυτόματη αγορά είτε του κάθε σεμιναρίου, είτε του συνόλου τους….

Η αγορά μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή (επιλέξτε ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ…) εφόσον ολοκληρωθεί, ο/η συμμετέχων/ουσα μπορεί αυτόματα να μπαίνει στο Σεμινάριο την ημέρα και ώρα διεξαγωγής του.Ο/Η κάθε συμμετέχων/ουσα μπορεί να παρακολουθεί το σεμινάριο:
1. Ζωντανά, οπότε θα συμμετάσχει και στην συζήτηση,,. είτε
2. Ασύγχρονα στην μαγνητοσκόπησή του 24 ώρες το 24ωρο…

Εισηγητής Σεμιναρίων

Θανάσης Τριαρίδης

Ο Θανάσης Τριαρίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1970. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ και έχει εργαστεί ως κειμενογράφος, επιφυλλιδογράφος, αρθρογράφος, δικηγόρος, επιμελητής εκδόσεων, σεναριογράφος ντοκιμαντέρ, διοργανωτής σεμιναρίων κ.ά. Έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με διάφορες εκφάνσεις του δυτικού πολιτισμού: την κλασική και μετακλασική επική αφήγηση, την τραγωδία, τις ιδεολογία της Αναγέννησης, τη δυτική ζωγραφική μέχρι τον 20ό αιώνα, την ενοποιητική αφήγηση της Δύσης, την πορνογραφία, την Ιστορία του θεάτρου και του κινηματογράφου, καθώς και με άλλα θέματα λογοτεχνίας και αισθητικής.

Παρόμοια Μαθήματα