You are currently viewing ΠΑΠΑΔΙΟΧΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ | Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ | ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΤΡΙΤΟΥ | ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ON DEMAND

ΠΑΠΑΔΙΟΧΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ | Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ | ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΤΡΙΤΟΥ | ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ON DEMAND

ΠΑΠΑΔΙΟΧΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ | Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ | ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΤΡΙΤΟΥ | ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ON DEMAND

Η Επανάσταση μπορεί να περιμένει | Τίτλος Έργου
Βαγγέλης Παπαδιόχος | Συγγραφέας

Περίληψη

Η Σοφία είναι μια ανερχόμενη μάνατζερ ανθρώπινων πόρων σε μια μεγάλη εταιρεία. Οι υπάλληλοι, βέβαια, που συχνά απολύονται δεν την εκτιμούν ιδιαίτερα. Ο διευθυντής της θα την εκτιμούσε περισσότερο αν ενέδιδε ευκολότερα στις προτάσεις του για εξόδους εκτός εργασίας. Ο εραστής της, απ’ την άλλη, δεν δείχνει ιδιαίτερη κατανόηση για τους ψυχαναγκασμούς και την σεξουαλική της ψυχρότητα. Ο ψυχίατρός της δε, δεν τα πηγαίνει και πολύ καλύτερα σε αυτούς τους τομείς. Θα μπορούσαν άραγε τα πράγματα να βελτιωθούν αν εμφανιζόταν ξαφνικά μια παλιά της φίλη που, μεταξύ άλλων, είναι μέλος αντιεξουσιαστικής οργάνωσης με ειδίκευση σε επιθέσεις κατά μεγάλων επιχειρήσεων που εφαρμόζουν αντεργατικές πολιτικές;

5€

Αναγνώσεις Ανέκδοτων Έργων

με Διαδραστική Συμμετοχή σε Συζήτηση κάθε Δευτέρα και Τρίτη 21.00

Διαδικτυακό Θέατρο | Αναλόγιο

Πατήστε εδώ για να
παρακολουθήσετε

Bohème ΣΤΕΚΙ ΝΕΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ

Ένα στέκι για ανθρώπους που πιστεύουν σε μια ανέμελη ζωή γεμάτη τέχνη, δημιουργία και ελευθερία έκφρασης…

Αναγνώσεις ανέκδοτων έργων νέων συγγραφέων

Ο Πολυχώρος “Πόλις” και το Καλλιτεχνικό Στέκι “Bohème” σας καλούν σε ένα νέο Θέατρο της Δευτέρας και της Τρίτης με διαδικτυακές αναγνώσεις ανέκδοτων θεατρικών έργων, διηγημάτων και ποιητικών συλλογών, νέων συγγραφέων από την Ελλάδα και την Κύπρο. Απευθυνόμαστε σε όλους τους νέους συγγραφείς που επιθυμούν να επικοινωνήσουν τα έργα τους, με τους ανθρώπους τους.

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη, γνωρίζουμε έναν νέο συγγραφέα μέσα από την ανάγνωση του έργου του και από μία συνέντευξη στον ίδιο. Στο τέλος κάθε συνάντησης, υπάρχει συζήτηση με το κοινό. Την επόμενη ημέρα διατίθενται οι βιντεοσκοπημένες αναγνώσεις, ασύγχρονα on demand στην πλατφόρμα του “Πόλις”.

Τις συναντήσεις συντονίζουν οι ηθοποιοί και συγγραφείς Γιάννης Βερβενιώτης και Αντιγόνη Σταυροπούλου, παρέα με τις ηθοποιούς Χριστίνα Παπατριανταφύλλου και Βασιλίνα Κατερίνη, καθώς και διαφορετικούς καλεσμένους ηθοποιούς και συγγραφείς κάθε φορά, που συμμετέχουν στις αναγνώσεις και στις συζητήσεις των έργων.

Οι βιντεοσκοπημένες συναντήσεις είναι διαθέσιμες προς όλους στην ιστοσελίδα μας, μετά από συνεννόηση με τους συγγραφείς.

Τιμή εισόδου για την παρακολούθηση των αναγνώσεων: 5 ευρώ.

*Αν ενδιαφέρεσαι να διαβαστεί το έργο σου, στείλε μας email εδώ: boheme.polis@gmail.com

Συγγραφέας

Βαγγέλης Παπαδιόχος

Ο Βαγγέλης Παπαδιόχος γεννήθηκε το 1986 και κατάγεται από το Αλιβέρι Ευβοίας. Σπούδασε οικονομικά (ΕΚΠΑ) δημόσια διοίκηση (ΕΣΔΔΑ) και σκηνοθεσία κινηματογράφου (ΙΕΚ ΑΚΜΗ). Εξέδωσε τις συλλογές διηγημάτων “Λαθρεπιβάτες” (εκδ. Οσελότος, 2018) και “Σκοτεινά δωμάτια” (εκδ. Συμπαντικές διαδρομές, 2019) και “Καθαρή πόλη” (εκδ. Λυκόφως, 2021- υπό έκδοση). Εργάζεται ως δημόσιος υπάλληλος.

email επικοινωνίας

vaggpap86@gmail.com

Πληροφορίες για το μάθημα

Κατηγορίες:

Μαθήματα Instructor

Νίκος Σταυρόπουλος Νίκος Σταυρόπουλος Συντάκτης

Διδάκτωρ Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ | ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΔΙΟΧΟΣ

5.00