You are currently viewing ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ | ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑΣ (WATCH DON’T TOUCH) | ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ | ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ON DEMAND

ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ | ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑΣ (WATCH DON’T TOUCH) | ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ | ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ON DEMAND

ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ | ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑΣ (WATCH DON’T TOUCH) | ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ | ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ON DEMAND

Ασκήσεις Οικειότητας (Watch Don’t Touch) | Τίτλος Έργου
Κωνσταντίνος Ματσούκας | Συγγραφέας

Περίληψη

Δυο ζευγάρια ώριμων μεγαλοαστών που γνωρίζονται χρόνια, νοικιάζουν τις ερωτικές υπηρεσίες ενός νέου ζευγαριού για να τους παρακολουθήσουν να συνουσιάζονται κατά τις οδηγίες τους. Ο κανόνας των ώριμων ζευγαριών μεταξύ τους είναι «only watch, don’t touch», δηλαδή βλέπουμε και επεμβαίνουμε λεκτικά, με οδηγίες, αλλά δεν αγγίζουμε. Ωστόσο πολύ νωρίς αυτός καταστρατηγείται όταν η Άλεξ υποκύπτει στην θέα του ημίγυμνου Λήο και του δίνει ένα παθιασμένο φιλί. Αυτή η ανατροπή οδηγεί με τη σειρά της σε μια μεγαλύτερη: η συμφωνία αντιστρέφεται και τις οδηγίες τις δίνουν τώρα στα δυο μεγαλύτερα ζευγάρια ο Λήο και η Κόρτνεϊ, προτείνοντας μια σειρά από «παιχνίδια». Εφόσον δεν έχουν πλέον τον έλεγχο, τα ώριμα ζευγάρια μπορούν τώρα να πειραματιστούν με συμπεριφορές που δεν θα υιοθετούσαν κάτω από κανονικές συνθήκες. Το αλκοόλ και η κοκαίνη λειαίνουν τις όποιες αντιστάσεις τους. Ωστόσο, φτάνουν σε ένα όριο που ένας από τους παίκτες, η Άλεξ, δεν είναι πρόθυμη να το περάσει. Η βραδιά αποδεικνύεται καταλυτική τόσο στην σεξουαλική ζωή των δυο ζευγαριών όσο και στην σχέση μεταξύ τους.

5€

Αναγνώσεις Ανέκδοτων Έργων

με Διαδραστική Συμμετοχή σε Συζήτηση κάθε Δευτέρα 21.00

Διαδικτυακό Θέατρο | Αναλόγιο

Πατήστε εδώ για να
παρακολουθήσετε

Bohème ΣΤΕΚΙ ΝΕΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ

Ένα στέκι για ανθρώπους που πιστεύουν σε μια ανέμελη ζωή γεμάτη τέχνη, δημιουργία και ελευθερία έκφρασης…

Αναγνώσεις ανέκδοτων έργων νέων συγγραφέων

Ο Πολυχώρος “Πόλις” και το Καλλιτεχνικό Στέκι “Bohème” σας καλούν σε ένα νέο Θέατρο της Δευτέρας με διαδικτυακές αναγνώσεις ανέκδοτων θεατρικών έργων νέων συγγραφέων από την Ελλάδα και την Κύπρο. Απευθυνόμαστε σε όλους τους νέους συγγραφείς που τα έργα τους δεν έχουν εκδοθεί και επιθυμούν να τα επικοινωνήσουν με τους ανθρώπους τους.

Κάθε Δευτέρα γνωρίζουμε έναν νέο συγγραφέα μέσα από την ανάγνωση του έργου του και από μία συνέντευξη στον ίδιο. Στο τέλος κάθε συνάντησης, υπάρχει συζήτηση με το κοινό. Την επόμενη ημέρα διατίθενται ασύγχρονα on demand στην πλατφόρμα του “Πόλις”.

Τις συναντήσεις συντονίζουν οι ηθοποιοί και συγγραφείς Γιάννης Βερβενιώτης και Αντιγόνη Σταυροπούλου, παρέα με την ηθοποιό Χριστίνα Παπατριανταφύλλου και διαφορετικούς καλεσμένους ηθοποιούς και συγγραφείς κάθε φορά, που συμμετέχουν στις αναγνώσεις και στις συζητήσεις των έργων.

Οι βιντεοσκοπημένες συναντήσεις είναι διαθέσιμες προς όλους στην ιστοσελίδα μας, μετά από συνεννόηση με τους συγγραφείς.

*Αν ενδιαφέρεσαι να διαβαστεί το έργο σου, στείλε μας email εδώ: boheme.polis@gmail.com

Συγγραφέας

Κωνσταντίνος Ματσούκας

Ο Κωνσταντίνος Ματσούκας έχει ζήσει, σπουδάσει και εργαστεί σε Ελλάδα, ΗΠΑ και Αυστραλία. Αποφοίτηση από το Eau Gallie High School, Florida (1975), Β.Α. σε Ψυχολογία και Φιλοσοφία από το κολλέγιο Deree, μεταπτυχιακές σπουδές στην Φιλοσοφία στο University of Sydney. Έχει εκδώσει τρία λογοτεχνικά βιβλία, καθώς και άρθρα, κριτικές και διηγήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Εργάζεται ως αρθρογράφος και μεταφραστής, κυρίως από τα Ελληνικά στα Αγγλικά, και ζωγραφίζει.

e-mail επικοινωνίας

matkonstant@yahoo.gr

Πληροφορίες για το μάθημα

Κατηγορίες:

Μαθήματα Instructor

Νίκος Σταυρόπουλος Νίκος Σταυρόπουλος Συντάκτης

Διδάκτωρ Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑΣ (WATCH DON’T TOUCH) | ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ

5.00