You are currently viewing ΚΑΖΟΛΕΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ | BRANWELL | ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ | ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ON DEMAND

ΚΑΖΟΛΕΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ | BRANWELL | ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ | ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ON DEMAND

ΚΑΖΟΛΕΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ | BRANWELL | ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ | ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ON DEMAND

Branwell | Τίτλος Έργου
Κατερίνα Καζολέα | Συγγραφέας

Περίληψη

Οι τρεις αδελφές Μπροντέ, εγκλωβισμένες στον οικογενειακό τους πύργο στην Αγγλία, γράφουν μυθιστορήματα για να ζήσουν. Ο αγαπημένος τους αδελφός, ο χαρισματικός Μπράνγουελ, που ζωγραφίζει το οικογενειακό τους πορτραίτο, μετά από διάφορες αποτυχίες στη ζωή του, αρχίζει να πίνει και να συμπεριφέρεται παράξενα. Η Σάρλοτ, η Έμιλυ και η Αν υποψιάζονται ότι ο αδελφός τους βαλσαμώνει ζώα. Βρίσκονται σε απόγνωση μην ξέροντας πώς να τον βοηθήσουν και τέλος για να τον προστατεύσουν αντιδρούν απρόσμενα.

5€

Αναγνώσεις Ανέκδοτων Έργων

με Διαδραστική Συμμετοχή σε Συζήτηση κάθε Δευτέρα 21.00

Διαδικτυακό Θέατρο | Αναλόγιο

Πατήστε εδώ για να
παρακολουθήσετε

Bohème ΣΤΕΚΙ ΝΕΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ
Ένα στέκι για ανθρώπους που πιστεύουν σε μια ανέμελη ζωή γεμάτη τέχνη, δημιουργία και ελευθερία έκφρασης…

Αναγνώσεις ανέκδοτων έργων νέων συγγραφέων
Ο Πολυχώρος “Πόλις” και το Καλλιτεχνικό Στέκι “Bohème” σας καλούν σε ένα νέο Θέατρο της Δευτέρας με διαδικτυακές αναγνώσεις ανέκδοτων θεατρικών έργων νέων συγγραφέων από την Ελλάδα και την Κύπρο. Απευθυνόμαστε σε όλους τους νέους συγγραφείς που τα έργα τους δεν έχουν εκδοθεί και επιθυμούν να τα επικοινωνήσουν με τους ανθρώπους τους.
Κάθε Δευτέρα θα γνωρίζουμε έναν νέο συγγραφέα μέσα από την ανάγνωση του έργου του και από μία συνέντευξη στον ίδιο. Στο τέλος κάθε συνάντησης, θα υπάρχει συζήτηση με το κοινό. Την επόμενη ημέρα θα διατίθενται ασύγχρονα on demand στην πλατφόρμα του “Πόλις”.

Τις συναντήσεις θα συντονίζουν οι ηθοποιοί και συγγραφείς Γιάννης Βερβενιώτης και Αντιγόνη Σταυροπούλου, παρέα με την ηθοποιό Χριστίνα Παπατριανταφύλλου και διαφορετικούς καλεσμένους ηθοποιούς και συγγραφείς κάθε φορά, που θα συμμετέχουν στις συζητήσεις των έργων.

Οι βιντεοσκοπημένες συναντήσεις θα είναι διαθέσιμες προς όλους στην ιστοσελίδα μας, μετά από συνεννόηση με τους συγγραφείς.

*Αν ενδιαφέρεσαι να διαβαστεί το έργο σου, στείλε μας email εδώ: boheme.polis@gmail.com

Συγγραφέας

Κατερίνα Καζολέα

Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε Ιστορία και Αρχαιολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Συνέχισε με μεταπτυχιακό στην Ιστορία Τέχνης και την Κλασική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Regensburg της Γερμανίας. Εργάστηκε στο Μορφωτικό Ίδρυμα της Εθνικής Τράπεζας. Έγραψε λήμματα για καλλιτέχνες στο τετράτομο Λεξικό Ελλήνων Καλλιτεχνών των εκδόσεων Μέλισσα. Είναι μέλος της Διεθνούς Ένωσης ιστορικών τέχνης (AICA). Άρθρα της για την τέχνη έχουν δημοσιευτεί σε εφημερίδες και περιοδικά (Βήμα, Ελευθεροτυπία, Νέα της Τέχνης, Έψιλον, Μανδραγόρας, Εντευκτήριο). Το 2015 εξέδωσε την ποιητική συλλογή Νότος (εκδόσεις Μανδραγόρας). Με το διήγημά της Η επανάσταση των ρόλων συμμετέχει στη συλλογή διηγημάτων «Το Μυστικό», σε επιμέλεια Αμάντας Μιχαλοπούλου (εκδόσεις Καστανιώτη, 2018). Το 2018-2019 παρακολούθησε τα τρίμηνα Εργαστήρια Πυροδότησης Θεατρικής Γραφής του Θανάση Τριαρίδη και έγραψε τα θεατρικά έργα: 1) Σιμονέτα, 2) Lemonade, 3) Für wen? (Για ποιόν;), 4) Μπράνγουελ, 5) Ambos Mundos (Οι δύο κόσμοι) και 6) Ο εξολκέας. Το 2020 παρακολουθώντας τη Σχολή Πυροδότησης του Θεάτρου Πορεία έγραψε τα έργα: 1) Η δαμασκηνιά και 2) Ο Φύλακας των Βιβλίων. Όλα τα θεατρικά της έργα μπορούν να διαβαστούν ελεύθερα στην προσωπική της ιστοσελίδα katerinakazolea.gr

e-mail επικοινωνίας

katerinakazolea@gmail.com

 

Πληροφορίες για το μάθημα

Κατηγορίες:

Μαθήματα Instructor

Νίκος Σταυρόπουλος Νίκος Σταυρόπουλος Συντάκτης

Διδάκτωρ Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

BRANWELL | ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΖΟΛΕΑ

5.00

Παρακολουθήστε Εδώ…