You are currently viewing ΦΑΙΔΡΑ Α. | ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΑΛΛΟ | ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΤΡΙΤΟΥ | ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ON DEMAND
fbt

ΦΑΙΔΡΑ Α. | ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΑΛΛΟ | ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΤΡΙΤΟΥ | ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ON DEMAND

ΦΑΙΔΡΑ Α. | ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΑΛΛΟ | ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΤΡΙΤΟΥ | ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ON DEMAND

Ένα Έργο Άλλο | Τίτλος Έργου
Φαίδρα Α. | Συγγραφέας

Περίληψη

Πες μου αν στην ζωή μου είχα επιλογές και θα σου πω αν τις διάλεξα.

5€

Αναγνώσεις Ανέκδοτων Έργων

με Διαδραστική Συμμετοχή σε Συζήτηση κάθε Δευτέρα και Τρίτη 21.00

Διαδικτυακό Θέατρο | Αναλόγιο

Πατήστε εδώ για να
παρακολουθήσετε

Bohème ΣΤΕΚΙ ΝΕΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ

Ένα στέκι για ανθρώπους που πιστεύουν σε μια ανέμελη ζωή γεμάτη τέχνη, δημιουργία και ελευθερία έκφρασης…

Αναγνώσεις ανέκδοτων έργων νέων συγγραφέων

Ο Πολυχώρος “Πόλις” και το Καλλιτεχνικό Στέκι “Bohème” σας καλούν σε ένα νέο Θέατρο της Δευτέρας και της Τρίτης με διαδικτυακές αναγνώσεις ανέκδοτων θεατρικών έργων, διηγημάτων και ποιητικών συλλογών, νέων συγγραφέων από την Ελλάδα και την Κύπρο. Απευθυνόμαστε σε όλους τους νέους συγγραφείς που επιθυμούν να επικοινωνήσουν τα έργα τους, με τους ανθρώπους τους.

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη, γνωρίζουμε έναν νέο συγγραφέα μέσα από την ανάγνωση του έργου του και από μία συνέντευξη στον ίδιο. Στο τέλος κάθε συνάντησης, υπάρχει συζήτηση με το κοινό. Την επόμενη ημέρα διατίθενται οι βιντεοσκοπημένες αναγνώσεις, ασύγχρονα on demand στην πλατφόρμα του “Πόλις”.

Τις συναντήσεις συντονίζουν οι ηθοποιοί και συγγραφείς Γιάννης Βερβενιώτης και Αντιγόνη Σταυροπούλου, παρέα με τις ηθοποιούς Χριστίνα Παπατριανταφύλλου και Βασιλίνα Κατερίνη, καθώς και διαφορετικούς καλεσμένους ηθοποιούς και συγγραφείς κάθε φορά, που συμμετέχουν στις αναγνώσεις και στις συζητήσεις των έργων.

Οι βιντεοσκοπημένες συναντήσεις είναι διαθέσιμες προς όλους στην ιστοσελίδα μας, μετά από συνεννόηση με τους συγγραφείς.

Τιμή εισόδου για την παρακολούθηση των αναγνώσεων: 5 ευρώ.

*Αν ενδιαφέρεσαι να διαβαστεί το έργο σου, στείλε μας email εδώ: boheme.polis@gmail.com

Συγγραφέας

Φαίδρα Α.

Γεννήθηκε μια μέρα  Μαγιού το ’85, αντί για μια μέρα του Αυγούστου. Σαν άλλο κορίτσι του Μαγιού, μάλλον κάτι ήθελε να προλάβει. Ακόμα δεν το έχει βρει αυτό το κάτι που ήθελε να προλάβει. Κι ακόμα τρέχει να προλάβει. Τι, θα σας γελάσει, τρέχει πάντως. Άλλες φορές προλαβαίνει, άλλες όχι. Αγαπά απέραντα κι αστείρευτα την οικογένεια και τους φίλους της. Λαχταρά να βγαίνει για τρέξιμο στη φύση, λατρεύει να φροντίζει λουλούδια και ζωάκια. Έγραφε από μικρό παιδί, λες και τα χέρια της ,της φώναζαν “γράψτα”, αφού ντρέπεσαι και κοκκινίζεις όταν μιλάς. Το θέατρο και η συγγραφή, είναι οι πυρήνες της ,οι κινητήριες δυνάμεις της, οι μαγικοί της κόσμοι, τα ουράνια της τόξα. Δύο στιγμές ,χρειάστηκαν για ν’ ανατραπεί η ζωή της. Εδώ είναι. Δεν το βάζει κάτω. Μάχεται. Και θα συνεχίζει να το κάνει. Με ψυχή, με σώμα, με κείμενα, με θέατρο, με ό, τι μπορεί. Έχει λάβει πτυχίο στην διοίκηση επιχειρήσεων με διάκριση καθώς και μεταπτυχιακό τίτλο στην διοίκηση επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος-DEREE. Τόπος διαμονής και εργασίας της, η Αθήνα, μάλλον πρόσκαιρος. Όνειρό της, η ζωή στη Νέα Υόρκη. Μότο της “per aspera ad astra” σίγουρα θα το χτυπήσει τατουάζ και οι Πουέντ, εκδ.Πηγή, το πρώτο της βιβλίο. 

e-mail επικοινωνίας

alice.always.in.wonderland@gmail.com

Πληροφορίες για το μάθημα

Κατηγορίες:

Μαθήματα Instructor

Νίκος Σταυρόπουλος Νίκος Σταυρόπουλος Συντάκτης

Διδάκτωρ Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Συνδεθείτε Εδώ… | Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 21.00