You are currently viewing ΔΗΜΑΚΑ ΤΑΝΙΑ | Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΕΛΑΦΙΩΝ | ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΤΡΙΤΟΥ | ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ON DEMAND

ΔΗΜΑΚΑ ΤΑΝΙΑ | Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΕΛΑΦΙΩΝ | ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΤΡΙΤΟΥ | ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ON DEMAND

ΔΗΜΑΚΑ ΤΑΝΙΑ | Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΕΛΑΦΙΩΝ | ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΤΡΙΤΟΥ | ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ON DEMAND

Η Ιστορία των Χαμένων Ελαφιών | Τίτλος Έργου
Δημάκα Τάνια | Συγγραφέας

Περίληψη

Ο Κύριος Αριστείδης είναι ένας ηλικιωμένος Έλληνας μετανάστης που ζει στο Παρίσι. Κάποιο παγωμένο απόγευμα Δεκέμβρη γεμάτο χιόνι κι ομίχλη θα συναντήσει έναν Έλληνα ταχυδρόμο στην πόρτα του σπιτιού του. Ο άνεμος που θα διασκορπίσει τα γράμματα και λίγο προσφερόμενο τσάι ενώπιο της κακοκαιρίας θα γίνουν η αφορμή για να γνωριστούν οι δυο συμπατριώτες και να ανακαλύψουν μερικές φοβερές συμπτώσεις που θα τους φέρουν κοντά. Και κάπως έτσι, θα ξετρυπώσει απ΄ την παγωμένη λήθη, την καλά σκεπασμένη κάτω απ’ το χιόνι των αιώνων, θαρρείς μέσα από τον κύκλο του νερού, μια ιστορία για κάποιες ψυχές που φύγαν άδικα, η ιστορία των χαμένων ελαφιών.

5€

Αναγνώσεις Ανέκδοτων Έργων

με Διαδραστική Συμμετοχή σε Συζήτηση κάθε Δευτέρα και Τρίτη 21.00

Διαδικτυακό Θέατρο | Αναλόγιο

Πατήστε εδώ για να
παρακολουθήσετε

Bohème ΣΤΕΚΙ ΝΕΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ

Ένα στέκι για ανθρώπους που πιστεύουν σε μια ανέμελη ζωή γεμάτη τέχνη, δημιουργία και ελευθερία έκφρασης…

Αναγνώσεις ανέκδοτων έργων νέων συγγραφέων

Ο Πολυχώρος “Πόλις” και το Καλλιτεχνικό Στέκι “Bohème” σας καλούν σε ένα νέο Θέατρο της Δευτέρας και της Τρίτης με διαδικτυακές αναγνώσεις ανέκδοτων θεατρικών έργων, διηγημάτων και ποιητικών συλλογών, νέων συγγραφέων από την Ελλάδα και την Κύπρο. Απευθυνόμαστε σε όλους τους νέους συγγραφείς που επιθυμούν να επικοινωνήσουν τα έργα τους, με τους ανθρώπους τους.

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη, γνωρίζουμε έναν νέο συγγραφέα μέσα από την ανάγνωση του έργου του και από μία συνέντευξη στον ίδιο. Στο τέλος κάθε συνάντησης, υπάρχει συζήτηση με το κοινό. Την επόμενη ημέρα διατίθενται οι βιντεοσκοπημένες αναγνώσεις, ασύγχρονα on demand στην πλατφόρμα του “Πόλις”.

Τις συναντήσεις συντονίζουν οι ηθοποιοί και συγγραφείς Γιάννης Βερβενιώτης και Αντιγόνη Σταυροπούλου, παρέα με τις ηθοποιούς Χριστίνα Παπατριανταφύλλου και Βασιλίνα Κατερίνη, καθώς και διαφορετικούς καλεσμένους ηθοποιούς και συγγραφείς κάθε φορά, που συμμετέχουν στις αναγνώσεις και στις συζητήσεις των έργων.

Οι βιντεοσκοπημένες συναντήσεις είναι διαθέσιμες προς όλους στην ιστοσελίδα μας, μετά από συνεννόηση με τους συγγραφείς.

Τιμή εισόδου για την παρακολούθηση των αναγνώσεων: 5 ευρώ.

*Αν ενδιαφέρεσαι να διαβαστεί το έργο σου, στείλε μας email εδώ: boheme.polis@gmail.com

Συγγραφέας

Τάνια Δημάκα

Η Τάνια Δημάκα γεννήθηκε σε μια όμορφη κωμόπολη, την Παραμυθιά. Είναι εικοσιενός χρόνων και της αρέσει να γράφει, να παίζει θέατρο και να περνά πολλές ώρες στη φύση. Σπουδάζει Ψυχολογία στη Θεσσαλονίκη και αυτό το διάστημα δουλεύει ως ερευνητής στο Istorima, συλλέγοντας ιστορίες από ανθρώπους της Θεσπρωτίας. Έχει εκδώσει ένα μυθιστόρημα με τίτλο «Να βρίσκεις τρόπους να πετάς» από τις εκδόσεις OASIS και συνεχίζει να απασχολείται με τη συγγραφή και την ποίηση. Όταν μεγαλώσει λίγο ακόμη, θα ήθελε να γίνει ηθοποιός.

email επικοινωνίας

antoniadimaka@gmail.com

Πληροφορίες για το μάθημα

Κατηγορίες:

Μαθήματα Instructor

Νίκος Σταυρόπουλος Νίκος Σταυρόπουλος Συντάκτης

Διδάκτωρ Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΕΛΑΦΙΩΝ | ΤΑΝΙΑ ΔΗΜΑΚΑ

5.00